Skip to content

Pengenalan

Blog ini merupakan sumbangan penulis kepada perkembangan matapelajaran Tasawwur Islam

21 Komen leave one →
  1. erra permalink
    Sabtu 8 Oktober, 2016 8:47 pm

    klau kite ambik mate pelajaran tasawur islam dan kite dapat skor time spm nanti ..ape bidang yg kite bleh ambik dan pekerjaan ..tlong ustaz jelaskan .

  2. Nurul Akmal bt Othman permalink
    Isnin 28 Disember, 2015 11:44 pm

    Assalam..sy Nurul Akaml dr kedah..mohon share nota/soalan/teknik utk memudahkn saya dlm mengajar pelajar2 utk thn depan,in sya Allah..

  3. auuni permalink
    Selasa 3 Februari, 2015 7:45 pm

    salam ustaz, saya calon spm tahun ni, saya nak minta ustaz tolong jelaskan tentang course dlm universiti and kerjaya kalau dh hbis bljr nanti untuk subjek tasawwur. subjek tswwr islm ni…boleh bwk smpai ker mner?? ap pkerjaan nyer???mohon ustad jlaskn.

  4. Tanpa Nama permalink
    Rabu 24 Disember, 2014 7:21 pm

    maksi thnks atas bimbingan cikgu fahmi,,walaupon sy bukan islam tpi spm sy lulus cermalang,,

  5. Tanpa Nama permalink
    Jumaat 8 Ogos, 2014 3:46 pm

    ASSALAMUALAIKUM ustaz,, Sy dri Sek. Men. Keb Padang Kala yg Ustaz dtg seminar hri rabu bru ni…
    \

  6. Jumaat 22 November, 2013 3:12 pm

    Saya x pham langsung ustazah . . ??!!

  7. Tanpa Nama permalink
    Khamis 21 November, 2013 9:50 pm

    assalaammualaikum.. macam mana nak skor tassawwur dengan senng tanpa bersusah payah berfikir

  8. syasya twin permalink
    Khamis 21 November, 2013 6:09 pm

    Assalamualaikum ustaz..🙂
    kami teringin sangat nak skor tasawur islam, tahun hadapan…
    tapi bila cikgu bagi tahu soalan yg keluar kmi boleh skor, tapi bila cikgu tak bagi tahu masuk apa?? markah menurun.. dan kami mohon nasihat.agar boleh meningkatkan lagi markah peperiksaan spm,nanti.. InsyaAllah… (kembar) ..

  9. izzati muhammad permalink
    Selasa 13 Ogos, 2013 3:43 pm

    salam ustaz, saya calon spm tahun ni, saya nak minta ustaz tolong jelaskan tentang course dlm universiti and kerjaya kalau dh hbis bljr nanti untuk subjek tasawwur. syukran

  10. Tanpa Nama permalink
    Rabu 12 Jun, 2013 9:25 pm

    assalammualaikum ustad…subjek tswwr islm ni…boleh bwk smpai ker mner?? ap pkerjaan nyer???mohon ustad jlaskn..

    Tok Burong Jawab.
    Waalaikumusalam. Subjek ni merupakan subjek pilihan dan boleh dikira untuk penggiraan markah merit anda ke Universiti. Semasa di Universiti pelajar akan belajar pula subjek ini dalam Subjek tamadun Islam.

  11. mareanahussin permalink
    Khamis 9 Mei, 2013 3:31 pm

    assalamualaikum … saya suke sngat tasawwur islam ini …. walau pun saya kurang pandai tapi saya minat…

  12. Tanpa Nama permalink
    Sabtu 13 Oktober, 2012 4:09 pm

    boleh kerja ap kalau ambil tasawwur islam ? peguam syariah bule x ?

  13. Tanpa Nama permalink
    Selasa 3 Julai, 2012 5:56 am

    terima kasih ustaz. blog ini banyak menyumbang kepada kejayaan pelajar-pelajar saya.semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki

  14. Tanpa Nama permalink
    Khamis 6 Oktober, 2011 11:26 am

    assalamualaikum ustaz…saya nak tanya tentang subjek tasawwur islam:

    1. maklumat subjek
    2. syarat@ pencapai PMR
    3. kelebihan@kepentingan subjek
    4. peluang untuk sambung@kerjaya masa depan

    mohon ustaz perjelaskan.. terima kasih ustaz

  15. diela_94 permalink
    Khamis 13 Januari, 2011 9:36 am

    salam,,nk tanye camne nk skor subjek nie???

  16. Jumaat 12 Mac, 2010 1:03 am

    salam ustaz……mcm mne nk skor subjek ini

  17. Nur Adilah permalink
    Selasa 9 Mac, 2010 3:09 pm

    Salam Ustaz, Saya sign-up subjek ini untuk SPM tahun ini tapi belajar sendiri dengan mengikuti bahan-bahan dari blog ustaz. Boleh dapatkan skema utk SPM kertas 1 & 2 sebagai rujukan tak.

  18. fazila ibrahim permalink
    Selasa 26 Januari, 2010 11:17 am

    syukran….

  19. Mahathir Samingoon permalink
    Rabu 16 Disember, 2009 11:30 am

    Assalamualaikum ustaz…
    terima kasih banyak2.. bahan yang ustaz sediakan banyak membantu saya.

  20. AISYAH permalink
    Selasa 17 Februari, 2009 10:53 am

    US,XDEPUN FORMAT JAWAPAN….:(

  21. fauzi permalink
    Rabu 31 Disember, 2008 9:25 pm

    assalamualaikum…ust shafie ada tak rancangan tahunan format word?? tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: