Skip to content

Rancangan Tahunan Dan Harian Tasawwur Islam 2016

Ahad 3 Januari, 2016

RANCANGAN TAHUNAN TASAWWUR ISLAM TINGKATAN 4 2016 

RANCANGAN TAHUNAN TASAWWUR ISLAM TINGKATAN 5 2016

Rancangan Harian Ting 4 2016 

Rancangan Harian Ting 5 2016

91 Komen leave one →
  1. Abdul Manan permalink
    Isnin 19 September, 2016 10:13 pm

    Assalamualaikum Ustaz Syafie..

  2. Abdul Manan permalink
    Isnin 19 September, 2016 10:11 pm

    Terima kasih ustaz.. Kandungan blog ini sangat membantu saya kerana opsyen sebenar BM/SEJ.. Atas desakan keperluan saya mengajar Tasswur Islam. Mohon halalkan segala bahan yang telah dicopy.. Hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya. Semoga kehidupan ustaz dan keluarga sentiasa dalam lindungan rahmat Allah SWT dan berbahagia dunia dan akhirat. Amiin ya Rabb…

  3. Sabaruddin Salleh permalink
    Jumaat 24 Jun, 2016 5:11 pm

    Assalamualaikum wbt.,
    Ustaz, saya nak minta izin untuk copy Rancangan Tahunan Tasawwur T4, boleh tak? Terima kasih banyak-banyak atas perkongsian.

  4. Tanpa Nama permalink
    Sabtu 20 Februari, 2016 8:16 pm

    Assalamualaikum Minta download.. terima kasih

  5. ABDUL GHANI MAT SAMAN permalink
    Isnin 11 Januari, 2016 2:42 pm

    aSSALAM USTAZ, SAYA MINTA COPY
    ABD GHANI,- SG PETANI

  6. Tanpa Nama permalink
    Ahad 10 Januari, 2016 3:01 pm

    terima kasih ustaz…

  7. Khamis 7 Januari, 2016 2:27 pm

    salam. jazakallahu khairan jaza’ ustaz di atas semua perkongisan yang diberikan…ianya amat membantu kami dalam menyebarkan ilmu Allah ini. Moga Allah membalas jasa baik ustaz. aamin

  8. Tanpa Nama permalink
    Isnin 4 Januari, 2016 1:23 am

    alhamdulillah.. sgt membantu.. jutaan terima kasih atas perkongsian.. moga Allah swt murahkan rezeki ustaz..

  9. fadhilah permalink
    Isnin 4 Januari, 2016 1:16 am

    syukran jazilan. jazakallah.

  10. Tanpa Nama permalink
    Sabtu 2 Januari, 2016 5:08 pm

    Assalamualaikum Ustaz, saya minta izin copy. Terima Ksih saya doakan Allah ampunkan semua dosa ustaz.

  11. Ahmad permalink
    Isnin 28 Disember, 2015 10:53 pm

    Mohon izin tiru RPT

  12. Tanpa Nama permalink
    Isnin 28 Disember, 2015 6:52 am

    assalammualaikum. mohon jasa baik ustaz masukkan rpt 2016

  13. abdul ghani permalink
    Sabtu 26 Disember, 2015 9:53 am

    terima kasih ustaz, saya minta copy rpt dan saya edit

  14. HJ. MOHD ZULKEPLI HJ.AWANG permalink
    Jumaat 15 Mei, 2015 6:25 pm

    Syukur…usaha tuan insyaAllah diberi pahala oleh Allah dan moga menjadi amal jariah tuan menghadapi Allah di alam akhirat.

  15. Tanpa Nama permalink
    Jumaat 27 Mac, 2015 12:27 am

    terima kasih ustaz syafie menyediakan blog yg sgt bermanfaat dan membantu guru2 TAS seantero malaysia..hanya Allah yang mampu membalas jasa tuan..Jazakallah

  16. suhaima permalink
    Isnin 2 Februari, 2015 12:40 am

    mohon guna rpt ustaz

  17. Hamba Allah permalink
    Sabtu 17 Januari, 2015 11:17 pm

    syukran ustaz…saya mohon share

  18. Tanpa Nama permalink
    Rabu 14 Januari, 2015 1:19 pm

    Jazakallah…tk atas perkongsian ni ustaz..

  19. suhaila permalink
    Selasa 13 Januari, 2015 10:43 pm

    Terima kasih atas perkongsian ustaz yang sangat membantu…

  20. Tanpa Nama permalink
    Isnin 12 Januari, 2015 1:48 pm

    Salam Ustaz..
    RPT sangat2 bermakna sekali utk kami
    semoga ustaz diberkati dan dilimpahi nikmat senantiasa…

  21. nurulain permalink
    Ahad 11 Januari, 2015 8:03 am

    alhamdulillah..syukran jaziilan ust ats pkongsian..jkk

  22. Asma bt salleh permalink
    Sabtu 10 Januari, 2015 11:17 pm

    salam ustaz. Kenal tak lg ust Asma Penang.Tkasih atas perkongsian ilmu. Allah sj dpt membalas budi ustaz. Saya nak tanya ustaz masih jual lagi tak CD powerpoint Tas Islam Ting 4 san 5.Saya nak beli sbb yg lama dah corrupt.

  23. Tanpa Nama permalink
    Khamis 8 Januari, 2015 10:42 pm

    syukran ustaz…memang ustaz byk membantu..semoga Allah limpahkan rahmat dgn segala usaha yang telah diberikan..

  24. Tanpa Nama permalink
    Rabu 15 Januari, 2014 9:23 pm

    MANA RPT TINGKATAN LIMA 2014 NYO

    Tok burong jawab
    Salam…..

    Cari lah dalam blog ni. saya dah masukkan minggu lepas lagi. Cari tak habis lagi tu nak marah doh.

    Kalau tak reti kena tanya ….

    klik di tag tasawwur Islam. Dalam tu adalah kalau di cari dgn mata dan akal budi ….. Terima kasih

  25. Ustazah Zuraidah permalink
    Selasa 7 Januari, 2014 11:36 am

    Terima kasih banyak-banyak ust..moga usaha ini menjadi bekalan diakhirat nanti..

  26. Tanpa Nama permalink
    Selasa 7 Januari, 2014 11:34 am

    Assalam Ustaz…Saya dah download rpt tg 4 dan 5 yang ust buat..mohon halalkan..sangat membantu…untuk p&p..jazakamullah khairal jaza’..moga ust dimurahkan rezeki…

  27. Jumaat 3 Januari, 2014 6:51 pm

    terimakasih ustaz atas ilmu yang telah diberikan semoga Allah memberi kemudahan dalam urusan ustaz

  28. Cikgu Hamidah permalink
    Jumaat 3 Januari, 2014 9:02 am

    Salam ustaz..terima kasih di atas perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat..semoga ustaz diberkati olehNya atas usaha murni ustaz..saya mintak ustaz halalkan ilmu yg ustaz kongsi ini

  29. Ahmad Mahir permalink
    Jumaat 3 Mei, 2013 1:09 am

    Salam Ust, TK semoga dipermudahkan segala urusan ustaz. Aamin

  30. Tanpa Nama permalink
    Rabu 17 April, 2013 11:01 am

    mantop.

  31. majdah abd. majid permalink
    Selasa 26 Februari, 2013 12:56 pm

    Terima kasih ustaz kerana telah banyak membantu saya dalam P&P Tasawwur Islam. Doa saya semoga segala urusan ustaz dipermudahkan oleh Allah. Terima kasih jugak atas RPT dan RPH mudah untuk diedit mengikut perancangan panitia masing…

  32. Xii'JaY permalink
    Rabu 23 Januari, 2013 8:06 am

    syukran ustad …

  33. xii'E_one xii'kaz'mina permalink
    Rabu 23 Januari, 2013 8:05 am

    terimah kasih ustad . . .

  34. siti fatimah permalink
    Khamis 17 Januari, 2013 8:21 am

    Salam, Ustaz. Saya ambil Rancangan Harian dan Rancangan Tahunan. Terima kasih yea…..

  35. han permalink
    Khamis 10 Januari, 2013 9:01 pm

    salam ustaz, t.ksh byk sgt dgn usaha us. saya share rpt dan rph. redhakan yaa

  36. kakliz76 permalink
    Rabu 9 Januari, 2013 12:39 am

    ustad x boleh pon bukan rph..mintak tolong emailkan..jazakallah..

  37. Sabtu 29 Disember, 2012 8:09 pm

    tolong emailkan saya rph ting4

    Tokburong jawab :

    Salam saya dah upload RPT dan RPH 2013 dalam word. Ustz Bolehlah download dan edit balik kerana tarikhnya hanya sesuai bagi negeri yang bercuti pada jumaat dan sabtu sahaja. Jangan terus print, nanti nampak sangat ambil yang orang punya.

  38. atiq permalink
    Khamis 13 Disember, 2012 1:03 pm

    Salam.Ustaz, blh tak emailkan rpt ting. 4.budi baik ustaz dikenang.tq.

  39. nahariah ahmad permalink
    Isnin 26 Mac, 2012 10:00 pm

    salam..tolong emailkan rph ting.4 & 5
    TQ

  40. Tanpa Nama permalink
    Isnin 26 Mac, 2012 9:53 pm

    salam..tolong email rph ting.4 & 5 terkini tq

    Tokburong jawab..

    RPH ting 4dan 5 terkini tu dah saya sediakan dalam bolg. Tuan boleh download dan edit balik

  41. nana permalink
    Selasa 28 Februari, 2012 10:27 am

    salam ustaz, saya nk minta tolong ustaz emelkan saya rph tingkatan 4 pelajaran 3,konsep insan..trima kasih.

  42. Rohana Bte Omar permalink
    Isnin 27 Februari, 2012 9:18 am

    Salam..tolong emailkan rph t.4dan t.5 kepada saya..terimakasih ustaz.

  43. Zana permalink
    Selasa 10 Januari, 2012 11:21 am

    Salam. saya mohon jasa baik ustaz emelkan rph taswur form 4 dan form 5. t.ksih banyak2 ustaz

  44. roslie hj. junaidi permalink
    Sabtu 7 Januari, 2012 6:41 pm

    Tolong emailkan rancangan pengajaran harian tasawwur islam ting.4. tq

  45. Jumaat 30 Disember, 2011 7:17 pm

    Salam.Ustaz,tolonh hantar rancangan harian tg 4 tasawwur islam ke email saya,boleh?

  46. Rabu 28 Disember, 2011 9:53 pm

    ustaz t0l0ng hntar rncangan pengajaran harian t.islam ting 4 dan 5…..saya tak dapat yang ustag hntar tu….

  47. Selasa 27 Disember, 2011 6:44 pm

    Assalamualaikum wrt..

    Ustaz boleh hantar rancangan harian tasawwur islam tingkatan 4 ke email saya.. saya baru mengajar spm tasawwur islam mulai tahun 2012 ni..

  48. Isnin 26 Disember, 2011 8:27 pm

    ustaz t0l0ng hntar rncangan pengajaran harian t.islam ting 4 dan 5 ke email saya

  49. syikin permalink
    Khamis 22 September, 2011 3:25 pm

    salam ustaz..syikin mintak tlg sendkn nota kad email syikin bleh ta??

  50. aliff hashim permalink
    Selasa 5 April, 2011 10:14 pm

    assalam…mohon jasa baik utk send rph f4 n f5…syukran

  51. Wan Hasni permalink
    Ahad 20 Februari, 2011 3:34 pm

    minta jasa baik untuk hantar RPT Tasawur ting 4 ke email saya.

  52. Arina permalink
    Selasa 25 Januari, 2011 3:09 pm

    Tolong kirim RPH T4 & T5 Tasawwur Islam.TQ

  53. fadzli permalink
    Khamis 20 Januari, 2011 7:39 pm

    salam… mohon jasa baik ustaz untuk dapatkan rancangan harian tingkatan 4 dan 5, di hantar ke email saya jika tidak keberatan

  54. norliala permalink
    Selasa 18 Januari, 2011 1:23 pm

    salam.. ustaz saya nak mintak ustaz emailkan rancangan tahunan ting4 dan 5

  55. norliala permalink
    Selasa 18 Januari, 2011 1:22 pm

    saya nak mintak ustaz hantarkan ancangan tahunan ting4 dan ting 5

  56. afham fikri permalink
    Ahad 16 Januari, 2011 1:28 pm

    salam..syukran atas perkongsian maklumat..mohon jasa baik utk emel rph ting 4&5 ke emel saya..tq

  57. yany permalink
    Rabu 12 Januari, 2011 5:51 pm

    Salam,saya mohon jasa baik ustaz tolong emailkan rancangan tahunan ting4..Syukran

  58. zaiton permalink
    Ahad 9 Januari, 2011 9:11 pm

    Salam ust. Tolong email ranc harian ting 4 pd saya. Terima kasih.

  59. mohd zaki ahmad permalink
    Ahad 9 Januari, 2011 2:15 am

    assalamualaikum ustaz,,
    ana nak minta tolon jasa baik ustaz
    tolon email kpd saya rancangan tahunan ting 4 dan rph 4&5
    minta tolon sgt2

  60. noor azalina permalink
    Khamis 6 Januari, 2011 6:10 pm

    salam minta e-melkn rancangan harian

  61. streetrider permalink
    Selasa 4 Januari, 2011 12:49 pm

    ustaz tlg emelkan sy ran harian ting 4..tq

  62. zaharah permalink
    Ahad 2 Januari, 2011 11:55 am

    salam.mintak tolong ustaz emil saya rph t4 dan 5.tak leh dwnload la.syukran jazilan

  63. din permalink
    Sabtu 1 Januari, 2011 10:08 pm

    salam ustaz..jika tidak keberatan nak mohon ustaz send rph form 4 kat emal saya..syukran

  64. siti permalink
    Jumaat 31 Disember, 2010 6:48 am

    slm ustaz,tlg hntr rph t.4 dan t.5 ya..trima kase ust

  65. Selasa 28 Disember, 2010 4:34 pm

    Aslamualaikum, tolong email rancangan harian TI ting. 4, terima kasih.

  66. azira ahmad permalink
    Jumaat 17 Disember, 2010 9:32 am

    assalamualaikum.. ustaz RPH x boleh buka pun.mohon di e-mailkan.

  67. wanie permalink
    Rabu 15 Disember, 2010 12:48 pm

    Salam ustaz..mohon ustaz tolong e-mailkan rancangan harian ni.Terima kasih

  68. Us Syuhaimi permalink
    Sabtu 25 September, 2010 7:37 am

    Tkasih Ustaz atas bantuan yg amat bermakna. mohon email Rancangan Harian jika tidak keberatan. Tkasih

  69. yatie permalink
    Jumaat 27 Ogos, 2010 12:58 pm

    nie email saya suryatibasra8373@yahoo.com

  70. yaite permalink
    Jumaat 27 Ogos, 2010 12:57 pm

    salam tolong email rancangan harian nie ye

  71. Khamis 15 Julai, 2010 7:03 pm

    Memang tidak boleh dibuka..harap dapat fikirkan alternatif yang lain..terima kasih.wassalam..

  72. Ramlah bt Ismail permalink
    Selasa 23 Mac, 2010 11:50 am

    Salam…Ustaz boleh tak tolong e mailkan pada saya rancangan harian ting 4 dan 5 sebab tak boleh buka rancangan harian berkenaan.Terima kasih

  73. Isnin 8 Mac, 2010 5:42 pm

    saya minat tasawwur islam kerana belajar cara cara islam

  74. Farizal Lazim permalink
    Sabtu 27 Februari, 2010 12:08 pm

    Ustaz : Bagaimana nak download RPH Tasawwur??? Boleh hantar ke email ana…Bantuan ustaz sangat-sangat diperlukan. Syukran…

  75. norfazilah permalink
    Ahad 14 Februari, 2010 11:39 am

    salam.ustaz tak boleh buka rancangan harian. dan saya nak donload bank soalan

  76. halimah permalink
    Sabtu 6 Februari, 2010 7:32 pm

    alamat email saya halimahhusain76@yaho.com

  77. halimah permalink
    Sabtu 6 Februari, 2010 7:31 pm

    ustaz boleh tak tolong emailkan rancangan harian form 4 dan 5…syukran

  78. halimah permalink
    Sabtu 6 Februari, 2010 7:30 pm

    apesal tak leh buka pun rancangan harian

  79. SALWA BT MOHD TAIB permalink
    Selasa 2 Februari, 2010 10:46 pm

    Ustaz, tolong beri contoh perancangan stategik Tasawur Islam…terimakasih kerana menyediakan nota yang cukup baik dan berkesan…nota ustaz tu saya beri pada anak2 murid

  80. Roslie bin junaidi permalink
    Khamis 21 Januari, 2010 9:44 pm

    slm.. masih x dpt download rph/rpt tg. 4. ust bleh tlolong tak? tq

  81. Mahathir Samingoon permalink
    Rabu 16 Disember, 2009 11:43 am

    salam.. rancangan harian tingkatan 4 tak boleh download.. minta ustaz bantu.. terima kasih

  82. noor hashimah permalink
    Isnin 14 Disember, 2009 3:11 pm

    ustaz boleh emailkan saya rancangan tahunan ting 4. tak dapat nak download lah ustaz. alamt email sumah_08@yahoo.com terima kasih ustaz

  83. ROHANA MARSIT permalink
    Sabtu 12 Disember, 2009 8:57 am

    SALAM. MOHON UNTUK DOWNLOAD RANCANGAN HARIAN TINGKATAN 4. TOLONG TUNJUKCARA… TERIMA KASIH.

  84. noor hashimah permalink
    Jumaat 11 Disember, 2009 9:50 pm

    napa rancangan tahunan tak leh nak download.

  85. Roslie bin junaidi permalink
    Khamis 19 November, 2009 9:32 pm

    Slm.. tolong kirim RPH T4 & T5 Tasawwur Islam.TQ

  86. abu abrar permalink
    Rabu 28 Oktober, 2009 11:56 am

    salam..ustaz…boleh tak saya nak mintak hsp T4 dan T5 dalam bentuk word sb mudah utk di edit sesuai dengan takwim sekolah…syukran

  87. mie permalink
    Selasa 20 Oktober, 2009 11:49 am

    salam. camne nak donload Rancangan Harian?

  88. Rabu 7 Oktober, 2009 8:04 am

    rvrhykil.;/op poihjmnb

  89. anip permalink
    Rabu 7 Oktober, 2009 7:53 am

    x bleh nak klik pada soalan2 percubaan yang lalu.

  90. azam permalink
    Selasa 4 Ogos, 2009 10:26 am

    x leh bukak pun link dia.

  91. junaidi bin saip permalink
    Isnin 2 Mac, 2009 11:44 am

    ok

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: