Skip to content

Soalan Latih Tubi 2

Isnin 11 Ogos, 2008

Kertas 1 & 2 set 1

kertas 1 & 2 set 2

kertas 1 & 2 set 3

kertas 1 & 2 set 4

kertas 1 & 2 set 5

kertas 1 & 2 set 6

kertas 1 & 2 set 7

kertas 1 & 2 set 8

kertas 1 & 2 set 9

kertas 1 & 2 set 10

28 Komen leave one →
  1. Selasa 19 Jun, 2012 8:21 pm

    saya hendak belajar tentang nabi. saya berumur 8 tahun

  2. n!taf permalink
    Selasa 1 November, 2011 9:05 pm

    skema jawapan tak ada ke?

  3. Tanpa Nama permalink
    Selasa 1 November, 2011 9:03 pm

    skema jawapan x de ke??

  4. ahmadan bin ghazali - bendahari Panitia T.islam daerah LMS perak. permalink
    Sabtu 1 Oktober, 2011 2:42 pm

    asssalamualaikum
    Syukran atas bahan laman tokburong untuk dikongsi bersama …bolehke kita usahakan melalui JPN,PPD untuk laksanakan selaras soalan tasawwur Tingkatan 5 SPM dari peperiksaan penggal hingga percubaan seluruh malaysia.

  5. wanie permalink
    Ahad 24 April, 2011 9:10 pm

    wa

  6. ain nurfasihah permalink
    Khamis 7 April, 2011 10:47 pm

    saya nk belajar tasawwur islam

  7. Isnin 14 Februari, 2011 11:57 am

    hahahaha🙂
    ta best pon kan kan ?

  8. atie 93 permalink
    Khamis 21 Oktober, 2010 4:02 pm

    best sangat dapat jawab laitih tubi….
    lagi banyak lagi best.??????????????

  9. Huzaifee permalink
    Rabu 22 September, 2010 9:49 pm

    Jazakallah khairal jaza’….
    terima kasih kerana blog ini sangt bermanfaat kepada saya yg baru kena mengajar Tasawwur ni.selama ni mengajar PI jer…semoga Allah memberkati diatas usaha murni ini.

  10. mokcik permalink
    Khamis 15 Julai, 2010 12:13 am

    good job..

  11. Ahad 30 Mei, 2010 1:21 pm

    sakarang saya da boleh baca dengan lancar dalam al-quran terima kasih kepada taswwur islam

  12. Ahad 30 Mei, 2010 1:07 pm

    bagi saya latih tubi amat mambaguskan saya suaya dapat jawad dengan senang itu sahaja .

  13. Ahad 9 Mei, 2010 9:55 pm

    ustaz jawapan set 10 salah.sama ngan set sembilan saya harap ustaz dapat btol kan lah yerw.terima kasih

  14. shalin permalink
    Isnin 1 Februari, 2010 10:10 am

    assalammualaikum aizad apa khabar

  15. tokburong permalink*
    Ahad 15 November, 2009 11:55 pm

    For E_Zat …
    Sebenarnya tiada tip cara menghafal istilah cuma awak buatlah kaedah sendiri untuk mengingati sesuatu istilah. Seperti guna kaedah akronim dengan mengambil huruf awal setiap perkataan supaya menjadi satau perkataan yang mudah diingati.

  16. Sabtu 14 November, 2009 9:12 am

    berikan tip-tip cara mengafal istilah-istilah yang biasa digunakan dalam skema pemarkahan tasawwur islam???

  17. muhammad haniff imran permalink
    Ahad 11 Oktober, 2009 2:10 pm

    sy mntk agar sy dpt lulus dgn cemerlang dlm subjek nie,doakan lh sy k,insya-Allah..

  18. Rabu 7 Oktober, 2009 8:06 am

    assalammualaikum ustz..
    sy nk meminta pndapat dri ustz..
    sy slalu tdk msuk klas tasawwur islam sbb de gme luar sklah..
    baigai mane cre yg trbaik untk sy bljar dan mdah mengingati apabila trpaksa bljar sndrian?????

  19. muhammad haniff imran permalink
    Isnin 5 Oktober, 2009 5:10 pm

    ThAnkz u All!!..

  20. joyah_menah permalink
    Khamis 30 Julai, 2009 1:47 pm

    ensem ar kat defaults uhh ..

  21. shuk permalink
    Rabu 15 Julai, 2009 5:12 pm

    sy bru nk blajar tasawwur..tp xtau ape2 pun..spm dah dekat..

  22. Sabtu 13 Jun, 2009 9:06 pm

    terima kasih banyak-banyak kerana memberikan latih tubi ini.. saya berasa sangat bersyukur dapat latih tubi yang sebegini saya amat memerlukan soalan latih tubi ini… saya harap dengan latih tubi yang sebanyak ini saya dapat skor mata pelajaran tasawwur islam dalam spm tahun 2009

  23. saobell permalink
    Ahad 24 Mei, 2009 9:28 am

    termia kasih banyak-banyak! saya amat memerlukan soalan latih tubi

  24. Isnin 11 Mei, 2009 11:52 pm

    terima kasih cause sebagai seorang calon spm tahun 2009 saya dapat wat soalan latih tubi ni.. ini membuatkan sye berasa sangat best….. good luck to calon spm tahun nie….

  25. tw smk sek 27 permalink
    Rabu 29 April, 2009 3:19 pm

    Terima kasih banyak memberi bantuan. Semoga dengan bahan ilmu yang ada ini dapat di sampaikan kepada pelajar dengan lebih berkesan bagi mendapatkan keputusan yang cemerlang dalam subjek ini.

  26. ustazah baru permalink
    Khamis 23 April, 2009 12:03 pm

    terima kasih bebanyak sebab telah memudahkan tugas saya sebagai guru baru yang mengajar tasawwur islam.
    syukran..

  27. salim smkkj permalink
    Khamis 16 April, 2009 11:40 am

    syukran kerana anta memudahkan tugas ana utk mengajar tasawur islam dan juga murid ana mudah untuk membuat latihtubi..jazaka allah khairan kasiran

  28. Sanusi permalink
    Selasa 26 Ogos, 2008 8:51 pm

    Terima kasih kerana banyak beri kemudahan kepada guru dan pelajar Tasawwur Islam. Smoga mendapat rahmat daripada Allah SWT atas usaha murni ini.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: