Skip to content

Buku Soalan dan jawapan Tasawwur Islam tingkatan 4 dan 5

Selasa 3 November, 2009

Buku Soalan dan Jawapan Tasawwur Islam Ting 4 dan 5

Buku soalan dan jawapan berdasarkan semua tajuk dan bab Tasawwur Islam ting 4 dan 5 boleh didapati di laman NOTA TASAWWUR ISLAM atau pada BOX FAIL YANG BOLEH DI DOWNLOAD dalam widget di sebelah kanan blog ini.  Sila download untuk mendapatkannya. Sangat sesuai untuk pelajar yang akan menghadapi SPM nanti. Mudah-mudahan ianya akan dapat membantu anda semua dalam peperiksaan. Terima Kasih

About these ads
56 Komen leave one →
  1. Selasa 4 Mac, 2014 1:06 am

    best

  2. Jumaat 27 September, 2013 4:08 pm

    Sye nk taw ape tajuk2 yg keluar untk trial 2 ni.. ? tasawwur.

  3. Rabu 4 September, 2013 2:55 pm

    saLam ustaz, bole sya mntak soaLan tasawwur untuk 2013 ¿

  4. Jumaat 19 Oktober, 2012 8:52 am

    salam ustaz..boleh sy mintak soalan spot tasawwur untuk spm 2012 ??

  5. Tanpa Nama permalink
    Jumaat 19 Oktober, 2012 8:50 am

    salam..boleh sy mintak soalan spot utk spm 2012 ?? :)

  6. khayr permalink
    Khamis 9 Ogos, 2012 9:12 am

    salam alaik..tq atas perkongsian ilmu…tq bg download bahan..semoga pelajar kita semua cemerlang

  7. fatihah permalink
    Isnin 7 Mei, 2012 8:32 pm

    best klau belajar tasawwur islam.. bnyk ilmu pengetahuan nye…

  8. Ahad 29 April, 2012 4:52 pm

    ha la awt xdpt nk download..??

  9. Selasa 28 Februari, 2012 7:32 am

    asalamualaikum ustaz, bagaimana saya boleh dapat nota/buku tasawur islam tkt 4 dan 5 utk anak saya yang kini didalam tkt 4. tlg emailkan cara atau akaun maybank ustaz untuk membuat tempahan on line. terima kasih.

  10. Selasa 31 Januari, 2012 10:36 pm

    Ustaz saya pljr lg,lepas tu saya tak Ada akaun may bank ,
    Macam mana saya nak beli daripada ustaz??

    Jawapan drp Tok Burong……
    Salam. Kalau awak tinggal di pantai timur boleh dapatkan buku tersebut di kedai buku Muda Osman atau Kedai Buku Banggol atau Kedai Buku Pustaka Sri Intan.

  11. Tanpa Nama permalink
    Isnin 16 Januari, 2012 5:51 pm

    ustaz, mohon halalkan nota dan latihan, saya guna untuk pljr2 saya di SMK Tunku abdul Rahman Putra, Kulaijaya.

  12. Tanpa Nama permalink
    Rabu 26 Oktober, 2011 10:15 am

    salam, ustaz, takde rancangan ke nak terbitkan buku soalan dan jawapan tasawwur ni dalam pasaran? kalau ada senang sikit nak mengajar budak2 sbb kebanyakkan yg ambil tasawwur kat sekolah saya pelajar yang aras 1… paham2 ajelah kalau suruh salin nota dan buat latihan… punyalah payah… silap2 buku nota dan latihan pun bercampur2…

    salam. bUKU Soalan dan jawapan tu telah saya cetak dan terbitkan. Harganya RM 16.00 kalau nak beli bolehlah emailkan nama dan alamat kepada saya

  13. Selasa 4 Oktober, 2011 10:39 pm

    saya nk kan nota2 dan soalan2 spm . tp x bleyh nk download . . . .kenapa ?
    da la spm sbulan jew lgi . . . ish2 tension2 . . .

  14. johan permalink
    Isnin 5 September, 2011 7:42 pm

    mcm mna nak thu krtas soalan spm 2011

  15. nurul permalink
    Khamis 4 Ogos, 2011 10:13 am

    mcm na nak blaja ya

  16. farhan permalink
    Khamis 4 Ogos, 2011 10:09 am

    hai. mt kknalan

  17. anis suhaila arbak permalink
    Selasa 12 Julai, 2011 8:13 pm

    yasirru walaa tungassiru….mudahkan dan tidak menyusahkan…..

  18. Tanpa Nama permalink
    Sabtu 2 Julai, 2011 11:23 pm

    slm…ust knpa lau sy download jd x leh nk bkak?

  19. Rabu 29 Jun, 2011 11:20 am

    kite ni nk blajor….

  20. Sabtu 28 Mei, 2011 3:48 pm

    belajar tasawwur islam best

  21. Isnin 23 Mei, 2011 12:52 pm

    xbleh ke buat xprlu download?…….leceh kan klau copy je snang

  22. Ahad 22 Mei, 2011 4:23 pm

    macam mana ni kata buku soalan dan jawapan tapi tak ada apa cerita ni ?

  23. Tanpa Nama permalink
    Khamis 19 Mei, 2011 12:43 pm

    sebab pa nk tgok soalan tapi tak ada???????????

  24. nurul permalink
    Khamis 12 Mei, 2011 5:49 pm

    assalamualaikum..ustaz..terima kasih..saya ada download beberapa fail dari blog ni..

  25. cikgu noor permalink
    Jumaat 15 April, 2011 5:27 am

    ustaz, kenapa nota lengkap t5 tak boleh buka….ni tahun pertama saya mengajar t5.

  26. wan yusoff - pauh sembilan permalink
    Ahad 3 April, 2011 11:56 am

    tulun email rancangan harian T4&T5 ke ambo ghetek..tq banyak pekdoh hok kawe dapat..timo kasih bbanyok sebab kongsi ilmu & pglaman….

  27. halisa mohsoff permalink
    Jumaat 25 Mac, 2011 3:17 pm

    alhamdulilah…bleh jer saya download..hehehehe terima kasih…baru nak start study..huhuhuh agak2 sempat tak ek???

  28. siti najiha permalink
    Sabtu 26 Februari, 2011 4:57 pm

    thank…..

  29. Zahra permalink
    Ahad 30 Januari, 2011 8:01 pm

    Terima kasih….

  30. nur nasuhah b hamsa permalink
    Khamis 27 Januari, 2011 8:21 pm

    mcm ne nk mghfl ngn cara y mudah?

  31. liyana syakila permalink
    Khamis 27 Januari, 2011 11:10 am

    saya sayang awak

  32. salasiah achmad permalink
    Ahad 23 Januari, 2011 11:37 am

    salam ustad…. kenapa x dapat nak download buku soalan dan jawapan tasawur nie???? asyik2 damage….. betul kata siti….

  33. Jumaat 14 Januari, 2011 2:28 pm

    salam..
    ustaz npe xblh dwnload nota tngktn 4..

  34. Fairuz permalink
    Khamis 2 Disember, 2010 2:40 pm

    ambil ilmu orang…. jangan komplen banyak2 sgat…. jadilah org yang sentiasa bersabar dan bersyukur…

  35. putera_azam permalink
    Khamis 18 November, 2010 10:29 am

    lengkap,bagus,dan sempurna lah laman wab nie

  36. mohd nazrin permalink
    Khamis 18 November, 2010 10:27 am

    sangat bagus lah laman ini…..

  37. ahmadan permalink
    Rabu 1 September, 2010 11:10 am

    askm,maaf ye,jika dapat mohon ubah cara download utk soalan dan jawapan tsw.islam ,nampak macam tak nak beri pun ,susah nak cari punca dan int.kami ni slow bingit…maaf ye kalo nak hak ore tu mcm2 komplin dan tk kerana sudi kongsi ilmu nak mudah kenala buat sendiri..tak gitu…

  38. aten c0meyh ...... permalink
    Khamis 15 Julai, 2010 9:59 am

    blajo r … semk plkn wt perw

  39. Mohd Zaidi permalink
    Sabtu 10 Julai, 2010 5:22 pm

    Askum Ustaz, kenapa tak dapat download nota tingkatan 5, hanya dapat display sahaja. Minta bantuan ustaz…saya perlu sangat untuk mengajar kelas tingkatan 5..

  40. Khamis 8 Julai, 2010 10:11 am

    USTAZ,SY SSAH NK PHM

  41. Khamis 8 Julai, 2010 10:09 am

    ASSALAMUALAIKUM USTAZ DN KWN2..SY BDAK BARU BELAJAR,KLU SLAH TLNG TNJKKN..

  42. JENAGOR permalink
    Khamis 8 Julai, 2010 10:06 am

    sAYA X BERAPA PAHAM R TASSAWUR NIE

  43. Sabtu 29 Mei, 2010 8:08 pm

    assalamualaikum ustaz n kwn2 sume..

  44. ahmadan permalink
    Ahad 23 Mei, 2010 12:19 am

    askm,boleh ke kita edit ke word lepas download..
    Kami di sini baru tau je laman ni dari mesyuarat daerah LMS

  45. ibnuadam permalink
    Selasa 13 April, 2010 10:12 am

    terimakasih ust moga usaha dibalasi dengan kebaikan

  46. Sarina Juma permalink
    Isnin 29 Mac, 2010 9:19 pm

    tima kasih ustaz…..bahan ni sgt berguna tuk saya

  47. ateh permalink
    Jumaat 26 Mac, 2010 3:23 pm

    alhmdulillah…
    tq ustaz..
    sy dpt download..

  48. Ahad 21 Februari, 2010 2:59 pm

    ustad sye x bleh download ler

  49. Ahad 21 Februari, 2010 2:33 pm

    ustad terima kasih sebab buat soalan utk pelajar.

  50. Jumaat 29 Januari, 2010 10:04 am

    hai ustaz,ustaz ni comel lah.

  51. Isnin 4 Januari, 2010 12:26 pm

    sedang daownload ni…rasa2 dapat…tq

  52. zana comel permalink
    Rabu 9 Disember, 2009 10:15 pm

    o0o0o0o0o0o0o0…..susah ker..
    tak panas pon..
    sejok la

  53. nur aisyah permalink
    Jumaat 4 Disember, 2009 5:10 pm

    sy pn x dpt download bb damage. sy bnr2 nk nk nota tas is tu sbg rujukan. hrp ustz dpt emel d emel sy d sweet_cha_sqorpion05@yahoo.com. moga ustz dpt bntu n x kberatan.

  54. siti fazlein binti zainuddin permalink
    Isnin 16 November, 2009 12:03 am

    salam….ok..dah dapt pun..moga2 ia berguna utk adik saya….trima kasih uztad….

  55. tokburong permalink*
    Ahad 15 November, 2009 11:57 pm

    For siti fazlin …
    salam… Boleh download cuma mungkin line internet awak tu slow sangat. Cuba lagi insyaalah dapat juga di download tu …

  56. siti fazlein binti zainuddin permalink
    Ahad 15 November, 2009 5:49 am

    salam uztad…kenapa x dapat nak download buku soaln nie..asyik2 damage…..

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: