Lompat ke isi kandungan

Soalan SPM Kertas 1

Ahad 6 April, 2008

Soalan Kertas 1 2004

Soalan Kertas 1 2005

Soalan Kertas 1 2006

Soalan Kertas 1 2007

Soalan Kertas 1 2008

Soalan Kertas 1 2009

Soalan Kertas 1 2010

Soalan Kertas 1 2011

Soalan Kertas 1 2012

Soalan Kertas 1 2013

About these ads
32 Komen leave one →
  1. Sabtu 12 Oktober, 2013 3:07 pm

    latih tubi 2013 xde org upload ke??

  2. Isnin 8 Julai, 2013 10:46 pm

    skema tuk krtas 1 xde ke..

  3. Tanpa Nama permalink
    Sabtu 8 Jun, 2013 10:05 pm

    tq sangat2

  4. tim permalink
    Selasa 14 Ogos, 2012 2:12 am

    thanks..sgt2 membantu sy sbg guru baru yg diminta mengajar subjek ni..hopefully dpt memudahkn anak2 murid sy..thanks ustaz :)

  5. iqa_nak permalink
    Sabtu 11 Ogos, 2012 12:01 am

    terima kasih banyak-banyak…. tuan, untuk soalan kertas 1 ni x de skema ke???

  6. weko permalink
    Jumaat 13 Julai, 2012 4:47 pm

    mane skema die???

  7. aqmar farhan permalink
    Khamis 12 Julai, 2012 8:34 am

    saya mahu soalan 2012 boleh ?

  8. salmah permalink
    Rabu 14 Mac, 2012 10:28 pm

    ade jwpn dia x ??

  9. mohd afiq permalink
    Rabu 18 Januari, 2012 1:14 pm

    minta-minta tasawwur islam tahun ni senang . saya nak dapat A dalam tasawwur islam . amin .

  10. mohd irfanhanis permalink
    Rabu 18 Januari, 2012 1:11 pm

    jangan berlagak sangat . tok burong tak suka orang macam ni . betul tak kawan-kawan . kata kan pada angin mu .

  11. Tanpa Nama permalink
    Rabu 18 Januari, 2012 1:07 pm

    saya sangat bagus dalam bidang ni . macam mana hah nak kurang kan pandai

  12. Isnin 2 Januari, 2012 3:50 pm

    salam.Ustaz,ada tak contoh pelan tektikal dan pelan operasi Tasawwur Islam? Kalau ada, boleh x email kan pada saya?

  13. Rabu 12 Oktober, 2011 2:52 pm

    bgs ni tasawur,bleh mmbantu,,,..gud luck all,,,he3x…

  14. Rabu 12 Oktober, 2011 2:50 pm

    urrmm,,bgus ni tasawwur,bleh bantu kta,,,,gud luck sume,,

  15. zila g-zel permalink
    Selasa 20 September, 2011 2:41 pm

    agk2. . .kuar ape ekkkhhh tasawwur tawon nyhhh. . .tlg laaaa ustazz…..

  16. Intan permalink
    Sabtu 16 April, 2011 5:38 pm

    Saya bru amik subjek nie..bhn nie sgt mmbntu..

  17. Selasa 4 Januari, 2011 9:29 am

    salam… hmmm.. tahun nie kami spm tapi kami masih belum faham dengan tasawwur islam , kami harap nota yg ada di web ini akan dapat menbantu kami… amin..

  18. mohd bakri bin mohd nor permalink
    Ahad 18 April, 2010 11:30 am

    terima kasih tuan kerana banyak membantu saya dalam mengajar subjek ini.

  19. diyanah permalink
    Sabtu 27 Mac, 2010 11:53 pm

    salam.. saya nak ambik spm semula.. nak ambik subjek tasawuf. tapi tak tau dari mana nak mula blaja.. leh ustaz tolong..

  20. tokburong permalink*
    Jumaat 5 Mac, 2010 11:19 pm

    Waalaikumusalam …
    sdr saiful.. Latihan tu awk boleh dapatkan dalam soalan latih tubi 207 dan 2008 dan dan buku latihan dan jawapan TI yang telah saya sediakan dalam blog ini. Ianya masih boleh dipakai lagi

  21. saiful permalink
    Jumaat 5 Mac, 2010 12:04 pm

    assalamualaikum,ada tak sape2 ada soalan latihan tasawwur? saya perlukannya sebab saya baru aje ambil tassawur sedangkan skarang syaya sudah tingkatan 5….klau ada add kt emel saya……..wasalam

  22. Jumaat 29 Januari, 2010 9:43 am

    hye aizad musa ape kbar.. .

    leh nal. . sy mira. . .

  23. Jumaat 29 Januari, 2010 9:40 am

    asalmmualaikum..

  24. m.zulhaffiz permalink
    Selasa 10 November, 2009 9:58 am

    saya bangga jadi seorang plajar yg mngmbil sbjek tswwur islam …….nk brknlan no sya..0136372293…..

  25. m.aizat bin rosli permalink
    Isnin 5 Oktober, 2009 2:33 pm

    saya nk masuk universiti angkatan tentera nk jdi kapten umur sya 17 selamt ada tasawwur yg bantu sya dapat ceredit alhamdulilah kalu nk berkenalan bleh…. no saya 019-3484552

  26. m.aizat bin rosli permalink
    Isnin 5 Oktober, 2009 2:28 pm

    saya nak masuk universiti angkatan tentera nak jdi kapten umur saya 17 selamat ada tasawwur yang banyu saya dapat ceredit alhamdulilah

  27. mal permalink
    Ahad 6 September, 2009 2:04 pm

    thx

  28. hakim permalink
    Jumaat 28 Ogos, 2009 8:09 am

    salam alaik.
    kalau ade skema kertas satu pun okay. ;)
    anyway nice work !

    mudah saje.

  29. hafizu awang permalink
    Jumaat 7 Ogos, 2009 8:01 am

    tahniah ore tok burong. kawe bangga.. syukran

  30. Muhammad Asri Bin Ibrahim permalink
    Sabtu 21 Mac, 2009 7:26 am

    Anta kreatif dan inovatif dalammenyediakan kemudahan untuk guru2 dan pelajar2 Tasawwur Islam. Bijak! Bijak! Bijak!.
    Selamat Berjuang.

  31. nurulhuda binti razali permalink
    Sabtu 14 Mac, 2009 4:09 pm

    salam….
    tq s0 much buat website cm nie…..

  32. samira permalink
    Rabu 28 Januari, 2009 1:24 am

    terima kasih atas jasa tuan menyediakan kemudahan sebegini.

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: